12:58časova

Ekipe „Beograd-puta” počele saniranje oštećenja na gradskim ulicama

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da su ekipe "Beogrаd-putа" počele sаnirаnje oštećenjа kolovoza otapanja snega i niskih temperаturа.

Nakon otapanja snega i niskih temperatura, ekipe „Beograd-puta” počele su saniranje oštećenja kolovoza u svih deset gradskih opština, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić. Kako je precizirao, planirani su radovi na više od sto ulica u gradu, ali će i ostale biti tretirane po potrebi.

– Oštećenja su nastala zbog povećane količine vode uzrokovane otapanjem snega u zimskom periodu. Voda u pukotinama, koja pod gumama vozila stvara vakum-efekat i čupa ispucali asfalt, formira oštećenja, a veliki broj prelaza raonika preko kolovoza za vreme sklanjanja snega sa ulica mehaničkim putem, otkriva loša mesta na kolovozima – pojasnio je Vesić.

S obzirom na intervencije na saniranju oštećenja i njihovo trajanje, „Beograd-put” moli vozače za strpljenje, a građane da sva oštećenja prijavljuju „Beokom servisu” na brojeve telefona 0800/11-00-11 i 011/3090-007. Ekipe „Beograd-puta” će u najkraćem mogućem roku intervenisati ukoliko je prijavljeni problem u nadležnosti grada, naveo je gradski menadžer.

(Foto: Mondo/ Stefan Stojanović)

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.