13:11časova

Juče protest u okolini Pančevačkog mosta, a danas najavljena blokada istog

Juče je saobraćaj u okolini Pančevačkog mosta od 17.00 do 18.00 bio u potpunosti blokiran, zbog protesta rodbine i prijatelja Aleksandra Todorovića (25) iz Velikog Sela koji je brutalno pretučen i izboden pre pet dana, a svi počinioci prema njihovim rečima nisu privedeni, već se „ceo slučaj potpuno zataškava“!

Kolone vozila pružale su se Višnjičkom i Ulicom vojvode Micka Krstića. Na raskrsnici ovih saobraćajnica bilo je stotinak ljudi, a prisutne su bile i policijske patrole.

Kolone vozila pružale su se Višnjičkom i Ulicom vojvode Micka Krstića. Na raskrsnici ovih saobraćajnica bilo je stotinak ljudi, a prisutne su bile i policijske patrole.

Danima je bio u komi, danima ga nisam videla. Probudio se, ali je i dalje loše. Ruke su mu polomljene, isekli su ga mačetama, ima 130 šavova po telu – kaže Aleksandrova majka, i dodaje da su mu operisane ruke i glava.

Kako okupljeni kažu, jedan napadač je uhapšen, i zna se da je iz Višnjičke banje, ali dodaju i da Aleksandar napadače nije poznavao.

 

 

Okupljeni najavljuju da je u planu da danas blokiraju Pančevački most.

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Povodom protesta kod Pančevačkog mosta oglasio se juče i MUP Srbije. „Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su M. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je 4. februara 2017. naneo teške telesne povrede dvadesetpetogodišnjem mladiću u Velikom selu. M. S. je uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu“, saopšteno je iz MUP-a.

(izvor: blic / foto: blic)

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.