08:15časova

Kontrolor Bus plusa teško povređen u brutalnom napadu

Kontrolor Bus plusa M.A. zadobio je teške povrede glave u brutalnom napadu koji se dogodio juče na liniji 18, na stajalištu SC „Eko” u naselju Braće Jerković. Kako je saopšteno iz „Apeksa”, ovo je 21. napad na kontrolore ove godine koji je zahtevao intervenciju policije i Hitne pomoći.

„Kontrolor je putnika, bez uredne vozne isprave, zamolio da napusti vozilo. Revoltiran putnik, prilikom izlaska, počeo je svom snagom da udara kontrolora po glavi. Od siline udaraca, kontrolor je pao i tom prilikom udario glavom o beton, nakon čega je počeo obilno da krvari. Do dolaska ekipa Hitne pomoći, nemoguće je bilo zaustaviti krvarenje”, navodi se u saopštenju.

Vozač autobusa, u kojem je putnik zatečen bez karte, pritisnuo je panik taster i sačekao na stajalištu vozilo Hitne pomoći. Putnici su bili šokirani situacijom i dali punu podršku kontrolorima.

„Kontrolor je prevezen na VMA, gde je urađena neophodna dijagnostika i konstatovan težak prelom nosne kosti. Policija pregleda snimke sigurnosnih kamera iz autobusa i intenzivno traga za počiniocem ovog brutalnog napada”, dodaje se u saopštenju.

(beogradrs)

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.