ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Цистерне са водом за пиће у најпрометнијим деловима града

Због најављених високих температура, Град Београд ће од сутра поставити цистерне са водом за пиће у најпрометнијим деловима града, изјавио је за Беоинфо вршилац дужности секретара за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима Дарко Главаш.

– ЈКП „Београдски водовод и канализација” и ЈКП „Градска чистоћа” поставиће цистерне у најтоплијем делу дана од 10 до 18 сати због најаве Републичког хидрометеоролошког завода да ће се температуре кретати од 30 до 33 степена Целзијуса. Цистерне ће бити постављене на Зеленом венцу, Тргу републике, Тргу Николе Пашића, код ТЦ „Ушће”, у близини Општине Нови Београд и код Београдског сајма – нагласио је Главаш и додао да ће цистерне бити постављене до четвртка, а уколико буде било неопходно, тај период ће бити продужен.

Он је апеловао на суграђане да рационално троше воду у најтоплијем делу дана, како би цела териотрија града била равномерно снабдевена водом за пиће.

– Цео комунални систем града Београда ће у време најављених високих спољних температура рационално користити воду – закључио је Главаш.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *