09:43časova

Blokiran Zrenjaninski put

Potpuni kolaps

Ukoliko ste jutros uspeli da se probijete do grada Zrenjaninskim putem imali ste sreće. Jutarnji špic ponedeljkom više nije jedini problem, blokade saobraćaja su novi i još gori, posebno kada je reč o našim naseljima.

Ova radna nedelja počela je katastrofom u saobraćaju, Zrenjaninski put je još uvek blokiran, stoga ukoliko imate obaveze u gradu, potrebno je da krenete na posao, u školu ili slično moraćete pronaći alternativni put ili pešačiti.

Ogromna kolona vozila koja je trenutno zaglavljena na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu ne može preko Pančevačkog mosta koji je skoro prazan, jer je automobil poprečen na raskrsnici kod ulice Branka Momirova i na taj način blokira dalji saobraćaj.

Na društvenim mrežama možete videti snimak, koji će takođe uskoro biti postavljen i na našem you tube kanalu, u nastavku članka pripremili smo Vam slike trenutnog stanja.

Nadamo se da će uskoro doći do rešenja ovog problema, mi ćemo nastaviti da Vas izveštavamo, ostanite uz nas i srećno u saobraćaju (trebaće Vam/nam).

 

Autor članka: M.T.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.