15:12časova

Došli u Krnjaču i oteli ga zbog duga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u koordinaciji sa kolegama iz Niša, brzom i efikasnom akcijom pronašli su S. M. (32) iz sela Izvor kod Pirota koji je juče uveče bio otet u Beogradu zbog duga od 1.500 evra.

Kako prenosi „Blic“ , istovremeno, stavljene su lisice na ruke trojici muškaraca iz okoline Pirota koji se sumnjiče za njegovu otmicu – Ž. A. (36) i M. K. (22) iz sela Berilovac i D. N. (53) iz sela Izvor.

I oteti čovek I trojica osumnjičenih kidnapera, zaustavljeni su u četvrtak uveče oko 23.45 časova na naplatnoj rampi kod motela “Nais” nadomak NIša, u automobile marke “opel astra” karavan, trsteničkih registarskih oznaka. Vozilo sa otetim muškarcem koje je odgovaralo opisu je na auto putu je uočio policijski “presretač” koji je odmah o njegovom kretanju obavestio Policijsku upravu u Nišu.

Alarmirana je patrola saobraćajne policije Policijske stanice za auto put koja ga je zaustavila na naplatnoj rampi “Nais” kod Niša.

Vozilom je upravljao Ž.A., na suvozačevom mestu se nalazio D.N. dok su se na zadnjem sedištu nalazili M.K. i oteti S.M.

– S.M. je boravio u naselju Krnjača u Beogradu, gde je radio na nekim privremenim poslovima. Pre nekog vremena, od jednog od trojice osumnjičenih pozajmio je 150 evra. Međutim, kako mu neko vreme nije vratio dug, kamata je narasla na 1.500 evra, zbog čega su došli u Krnjaču i oteli ga – priča izvor „Blica“.

Prema njegovim rečima, budući da su ga zelenaši tukli, on se po oslobađanju požalio policiji pa je utvrđeno da ima lake povrede. Nakon oslobađanja pružena mu je i medicinska pomoć, a trojica osumnjičenih su uhapšeni, kaže izvor za Blic.

(izvor: Blic)

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.