16:13časova

Muškarac sinoć pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta

Prava drama odvijala se sinoć na Pančevačkom mostu.

Nepoznati muškarac pokušao je sinoć oko 22 časa da izvrši samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta, ali je nakon polučasovne drame odustao od ove namere.

Muškarac se dovezao kolima do mosta i preskočio ogradu u nameri da nakon toga skoči. Neko je ubrzo pozvao policiju, a sve je ovo primetio i Renato Grbić, čuveni heroj sa Dunava, koji je u to vreme bio na svom splavu.

– Video sam da muškarac stoji na mostu i odmah sam rekao kumu da krenemo u tom smeru, iako je rečna policija već stigla. Punih 25 minuta policija je ubeđivala muškarca da se vrati nazad, ali je on odbijao, no ipak na kraju je poklekao i vratio se nazad, a policija ga je uvela u automobil i prevezla ga u bolnicu – priča za „Blic“ Renato Grbić.

On dodaje da je u danima kada je voda ovoliko hladna sam skok u vodu koban, te je velika verovatnoća da ne bi uspeli da pomognu čoveku da je skočio.

– Sada je voda ledena, ima samo četiri stepena, pa da je skočio, to bi bio veliki šok za organizam i verovatno ne bi isplivao. Srećom sada je sve završeno kako treba i nadamo se da ovakve ideje više nikom neće padati na pamet – dodaje Renato.

nače Renato Grbić (55) je nadaleko poznat alas koji je do sada spasao čak 30 osoba od pokušaja samoubistva skokom sa Pančevačkog mosta u Dunav. Prema njegovim rečima na ovakav potez najčešće se odlučuju mlade osobe, a poslednji put je u oktobru prošle godine spasao život mladiću od 28 godina.

(blic)

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.