20:42časova

Nastavljena akcija čišćenja kanala na levoj obali Dunava

Narednih mesec dana biće očišćeno i uređeno 2,6 kilometara kanala.

Opština Palilula nastavila je danas u naselju Mali Zbeg u Borči akciju čišćenja kanala, u okviru koje će u narednih mesec dana biti očišćeno 2,6 kilometara kanala na levoj obali Dunava.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić rekao je da je za akciju “Očistimo kanale na levoj obali Dunava” u ovoj godini namenjeno šest miliona dinara.

– Očekujemo da ćemo nakon rebalansa budžeta u junu dobiti dodatna sredstva od Grada kako bismo očistili što više kilometara kanala – naveo je Jovičić tokom obilaska radova na raskrsnici ulica Karlovačke Mitropolije i Rastka Nemanjića.

On je apelovao je na meštane da ne bacaju smeće u kanale koji su prepuni prljavštine i fekalija zbog čega su, kaže, u naselju nehumani uslovi za život.

Autor članka: I.P.

2 misao o “Nastavljena akcija čišćenja kanala na levoj obali Dunava

  Nedeljko Zaric

  (16 april, 2018 - 09:33)

  Kada ce biti ociscen kanal 4-74 ali u celoj njegovoj duzini od kanala Sebes do parcele 2756/2 koja je odvojena zacevljenim delom kanala a to je deo gde su bili najveci problemi sa plavljenjem kuca i parcela. Vleo bih da znam da li je neko od nadleznih oblazio ovaj potez. Unapred zahvalan na izdvojenom vremenu i odgovoru.

   M.T.

   (16 april, 2018 - 22:03)

   Poštovani Nedeljko, nažalost nemamo informaciju o čišćenju pomenutog kanala, potrudićemo se da do iste dođemo, a potom Vas naknadno obavestiti. Takođe, mislimo da niko od nadležnih još uvek nije obišao taj deo.
   Pozdrav

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.