16:12časova

NOVO! Zrenjaninski put kamere uživo na portalu Moje naselje

Mogućnost praćenja kamera uživo od danas na portalu!

Dragi naši čitaoci (sugrađani), od danas imate mogućnost da na portalu pogledate i kamere uživo sa naših ulica. Kako bismo Vam olakšali dnevne obaveze projekat pod nazivom „MOJE KAMERE“ napravljen je za Vas, sada imate priliku da pogledate stanje saobraćaja i na taj način lakše planirate svoje vreme. Moje kamere je novina koju smo uveli zahvaljući saradnji sa OK radiom čije kamere uživo možete pratiti preko našeg portala.

Saradnja sa OK radiom iz Krnjače dogovoreno je početkom 2018. godine, gde je informativni portal „Moje naselje“ dobio dozvolu za pristup kamerama koje se nalaze duž Zrenjaninskog puta.

Pančevački most

Zrenjaninski put – Bitolj ka metrou

Zrenjaninski Put – Restoran Bitolj ka Borči

Zrenjaninski put  – Mokri Sebeš

Zrenjaninski put – RodaLokacije na kojima se nalaze kamere

Puno truda smo uložili kako bismo vam obezbedili pristup kamerama. Ponosni smo na to što u svakom trenutku putem internet mreže možete pristupiti kamerama preko našeg sajta. Obezbedili smo vam pristup kako preko desktop/laptop računara tako i preko mobilnih ili tablet uređaja. Link je za sve isti, naš sajt će detektovati vašu rezoluciju uređaja i samim tim vam prikazati prilagođeni izgled sajta kako biste doživeli najbolje iskustvo i neometano posmatrali saobraćaj.

Sve što je potrebno jeste da odete na kamere.mojenaselje.com i uživate u kamerama koje smo vam obezbedili zahvaljujući OK radiu.

Za desktop i laptop uređaje sve kamere su dostupne na početnoj stranici, ali radi lakšeg pregleda u meniju mogu da odaberu i kamere posebno.

Za mobilne odnosno tablet uređaje, na početnoj stranici će se prikazati kamera u Krnjači koja ima pogled ka gradu. Međutim u meniju možete da birate kamere posebno i na taj način pogledati ostale kamere.

Putem stranice za kamere možete pristupiti i linkovima za vraćanje na portal kao i za slušanje muzike OK radia.

Linkovi za pregled kamera


Napomena: Ukoliko imate problema sa učitavanjem na računaru, potrebno je da instalirate najnoviju verziju Adobe Flash Player-a.

Nadamo se da će Vam kamere biti od pomoći, ostanite uz nas biće jos iznenađenja.

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.