18:57časova

Počeli radovi na rekonstrukciji Prve Sutjeske

U saradnji sa gradom Beogradom, opština Palilula započela je rekonstrukciju Prve ulice u bloku Sutjeska.

Kako smo pre par dana najavili rekonstrukciju Prve ulice u bloku Sutjeska, tako vam sada sa sigurnošću možemo reći da su radovi u toj ulici zaista i započeli. Kako bismo se uverili u to, posetili smo radove i zaista u ulici videli radnike kao i mašine. Doduše trenutno se radi samo na čišćenju, dok će pravi radovi krenuti od ponedeljka.

Prva Sutjeska je jedna od dužih ulica u naselju Krnjača, sa svojih 1.400 metara dužine predstavlja ozbiljan poduhvat. Ulica povezuje naselje Kotež sa Krnjačom i izlazi sve do Zrenjaninskog puta. Samim tim građanima u Kotežu ova ulica služi i kao prečica kako bi izbegli kotežki put i brže izašli na zrenjaninac. U ulici se nalazi i Pošta Srbije, kao i nekoliko lokala i firmi.

Prva Sutjeska

Radove na rekonstrukciji izvodi privatna firma koju je angažovala opština Palilula.

Pored Prve Sutjeske, uređenje bi trebalo da dočekaju Treća Sutjeska, kao i dve ulice u Partizanskom bloku.

Pogledajte galeriju slika radova koji su trenutno u toku.

 

Autor članka: I.P.

12 misao o “Počeli radovi na rekonstrukciji Prve Sutjeske

  Savo

  (24 januar, 2018 - 17:43)

  Radovi su u toku ali u deo ulice koji spaja Krnjacu i Kotez ( koji je makadam sa ogromnim rupama) se ne radi . Doveli su masine i nesto poceli ali su ih sledeci dan povukli i sve je ostalo kako je i bilo … Znaci da reko struisu deo ulice koji je inace imao asvalt !

   I.P.

   (24 januar, 2018 - 18:18)

   Poštovani Savo,
   Kako nam je rečeno, Prva Sutjeska će se raditi u dve faze. Deo ulice koji trenutno nema asfalt će se raditi u drugoj fazi.

  Savo

  (24 januar, 2018 - 20:03)

  Najljubaznije zahvaljujem na brzom odgovoru . Da li mozda imate informaciju kada se ocekuje pocetak druge faze ?
  Unapred zahvalan

   I.P.

   (24 januar, 2018 - 20:12)

   Poštovani Savo,
   Nažalost takvu informaciju nemamo. Ukoliko nešto saznamo obavestićemo vas.
   Veliki pozdrav.

    Savo

    (24 januar, 2018 - 20:24)

    Hvala puno
    Pozdrav

   I.P.

   (25 januar, 2018 - 17:20)

   Poštovani Savo,
   Danas smo saznali da će druga faza započeti tek negde oko aprila. Vodi se spor oko zemljišta koje je u privatnom vlasništvu i zbog toga parče između Krnjače i Koteža nije moguće asfaltirati. To je upravo deo koji do sada nikada nije imao asfalt.
   Pozdrav

    Savo

    (1 februar, 2018 - 18:08)

    Postovani,
    Bio sam na sastanku sa Miljanjicem u Opstini zaduzenim za poslove uredjenja 22.01.2018. Gde nam je prezentovao projekat za taj deo ulice i vlasnicki list gde je garantovao da se opstina upisala kao vladnik placa za sirinu ulice od 4,5 metara. Takodje je rekao da se 29.01.2018. Raspisuje tender za izvodjaca koji ce asfaltirati predmetni deo ulice i da ce se taj posao sigurno zavrsiti u februaru i da ne moramo da brinemo .!?! Sad sam zbunjen i nisam siguran dali je to bilo njegovo predizborno obecanje ili istina i da ce se asfaltiranjem ulice stanovnici ovog dela osetiti kao ljudi koji stanuju u normalnoj opstini . Takodje nam je cvrsto obecano da ce se pojacati rasveta u ulici koja je ocajna i ukloniti bandera koja bukvalno lezi na strujnim zicama .
    Molim ukoliko imate nove info obavestavajte …
    Hvala unapred

     I.P.

     (1 februar, 2018 - 18:33)

     Poštovani Savo,
     Mi i dalje imamo informaciju da se uređenje tog dela prve Sutjeske očekuje u aprilu. Radovi se sigurno očekuju, oko toga nemojte brinuti. Proverićemo informacije još jednom i javićemo vam.
     Sve najbolje.

      Savo

      (5 mart, 2018 - 17:53)

      Postovani da li ima nekih novih informacija vezano za asfaltiranje ostatka ulice Prva Sutjeska od broja 25 do broja 27 gde je inace sada makadam ?
      Takodje da li imate informaciju kome mozemo da se obratimo i prijavimo placeve koji se ne odrzavaju i postaju mesta gde se kote zmije i pacovi , ambrozija …?
      Unapred zahvalan

  Danilo

  (24 januar, 2018 - 23:40)

  A ja pomislio da su krenuli sa radovima za kanalizaciju 🙁 jel znate mozda da li planiraju samo nov sloj asfalta ili mozda i trotoare ?

   I.P.

   (25 januar, 2018 - 00:40)

   Poštovani Danilo,
   Na kanalizaciju ćemo se još dosta načekati.
   Razgovoru kojem smo prisustvovali oko asfaltiranja nisu pominjani trotoari već samo potpuno nov asfalt i proširenje ulice. Tako da pretpostavljamo da od trotoara ništa.
   Bilo kakva nova saznanja i izmene ćemo postavljati na portalu, pa ostanite uz nas.
   Veliki pozdrav.

  Savo

  (13 mart, 2018 - 17:50)

  Postovani ,
  Dali imate nekih bnovih informacija vezano za zavrsetak asfaltiranja ulice Pva Sutjeskka ?
  Unapred zahvalan

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.