11:15časova

Sreda – naš dan citata

Sreda će od sada biti naš dan citata, sredina radne nedelje, zaslužuje mali vetar u ledja kako bismo nastavili da se hvatamo u koštac sa svakodnevnim obavezama i tekućim problemima.

Kako je novogodišnja euforija još uvek prisutna, želeli smo da jaku novu energiju koji svaki početak donosi pretočimo u neke novine koje ćete biti u mogućnosti da vidite na portalu. Jedna od njih je dan citata.

Sreda će od sada biti naš dan citata, sredina radne nedelje, zaslužuje mali vetar u ledja kako bismo nastavili da se hvatamo u koštac sa svakodnevnim obavezama i tekućim problemima. Želja nam je da u izrekama pronađete motivaciju, inspiraciju i ohrabrenje, kako biste teškoće lakše prebrodili, a želje brže ostvarili, podstaknemo Vas na borbu za Vaše ciljeve i rad na sopstvenom razvoju.

Takođe, smatramo da je ovo jedan od način da posvetima makar par redaka nedeljno samo kulturi, pronalazeći za Vas, misli filozofa, naučnika, pisaca, ali pre svega odlomke književnih dela. Naš mali doprinos kulturi, biće mnogo veći ako bilo koga od Vas podstakne na razmišljanje o pročitanom citatu ili čitanje knjige iz objavljenog odlomka.

Nadamo se da ćete uživati, neka sreda postane Vaša navika!

 

Autor članka: M.T.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.