18:07časova

Vreme Božićnih ukrasa i novogodišnjih svetiljki

„Život nije problem koji treba rešiti, već stvarnost koja se mora doživeti“!

Vreme je praznika, okićenih jelki, darivanja poklona i ukrasima zakićenih ulica, ipak nedostaje nam snežni pokrivač (i koji dinarčić više u džepu). Možda zvuči kao kliše, ali 31. decembar jeste trenutak kada treba da se osvrnemo samo na kratko za godinom koja je na izmaku, složimo sve kockice, proračunamo, dodamo, oduzmemo i dobijemo rezultat koji nju opisuje. Godina iza nas je prošlo vreme, godina ispred buduće. Na nama je da izvučemo lekcije iz greški koje smo načinili u prošlosti i sa više znanja donosimo odluke u budućnosti. Neka nam 2017. godina bude učitelj, za 2018. godinu.

Međutim, kao što je Sidarta Gautama Buda, rekao „Život nije problem koji treba rešiti, već stvarnost koja se mora doživeti“! Ne zaboravimo da uživamo u svakom danu, ne zaboravimo na lepe uspomene i na nama drage ljude, ne zaboravimo da imamo samo jedan život koji ne mogu drugi umesto nas živeti. Udjite u 2018. godinu puni pozitivne energije, želja, ambicija i hrabrosti da se borite za iste, odvojite vreme za porodicu i prijatelje, pokažite ljubav onima koje volite, čuvajte iskrene prijatelje i borite se za svoje snove za svaki dan ove i naredne godine!

Neka Vam se ostvare praznične želje, bolju, lepšu i energičniju sadašnjicu, želi Vam ekipa portala Moje naselje! Budite sa nama i u 2018. godini, srećnu Novo godinu i Božićne praznike želi Vam Vaš komšija!

Autor članka: M.T.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.