ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

iPhone 6s – пре и после замене батерије

Ако је веровати компанији Apple, разлог због којег су успоравани старији iPhone модели са лошим батеријама био је да се спрече изненадна гашења уређаја. То је довело до тога да је рад старијих уређаја озбиљно угрожен, те да ови пропадају заједно са својим батеријама.
Након бројних негодовања, те претњи тужбама, Apple је покренуо програм замене старих батерија, а по далеко повољнијој цени, па је YouTube корисник Bennett Sorbo одлучио да тестира како старији iPhone 6s  функционише пре, а како после замене батерије. Након обављених тестова закључио је да се ради о приметној разлици, те тако доказао онима који су сумњали да би требало да пожуре, те замене батерије на својим уређајима, и тако им продуже животни век. Након замене батерије апликације и web-сајтови се брже покрећу, па, иако се ради о разлици која се мери у секундама, фрустрација корисника је знатно смањена, јер када се све секунде саберу на крају дана, они који користе свој телефон без икаквих задршки могли би да уштеде нешто времена и живаца.

Корисници који не буду желели да замене старе батерије, моћи ће у оквиру iOS11.3 верзије да искључе успоравање уређаја, те тако ризикују изненадна гашења, у зависности од тога у каквом је стању батерија.

(извор:пцпресс.рс)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *