ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Од данас Samsung Galaxy S9 i S9+ доступни у Србији

 

Нови Samsung Galaxy S9 i S9+ модели који су недавно представљени на MWC-у  у Барселони, од данас су доступни на српском тржишту. Главни адути ових модела су камера за снимање при слабом осветљењу са новим двоструким објективом  blende, Super Slow-мо видео запис и персонализовани АР емотикони.

Samsung-ова нова двострука бленда, унапређене камере која подржава режиме Ф1.5 и Ф2.4, има сочиво које се прилагођава, те може да се аутоматски мења у складу са различитим условима осветљења. Такође, Samsung Galaxy S9 i S9+ имају камере са Super Speed Dual Pixel сензором, те камера хвата четири пута брже све детаље, и то много више њих. Уз опцију Super Slow-мо видео записа, корисници могу да овековече свакодневне тренутке динамичним и успореним видео записима који снимају до 960 слика у секунди. Такође, Samsung омогућава корисницима израду персонализованих емотикона. АР Емоји користи алгоритам машинског учења који се темељи на подацима који анализирају 2Д слику корисника и исцртавају више од 100 израза лица. Резултат је 3Д модел који одражава и опонаша изразе попут намигивања и климања главом.

Уређаји ће бити доступни код свих овлашћених малопродајних партнера и код оператора, у поноћно црној, корално плавој и пурпурно љубичастој боји по малопродајним ценама од 104.990 динара за Galaxy S9, , односно 116.990 динара за  Galaxy S9+.

(извор: pcpress)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *