18:12časova

Aplikacija koja Vas prinuđuje da odgovorite na poruke

Koliko puta Vam se desilo da Vam ne odgovore na poruku? Ili da ne čuju zvuk poruke, jer je telefon utišan? Bilo da ste u ulozi roditelje ili dečka/devojke, izgleda da je rešenje pronađeno. U pitanju je ReplyASAP.

Naime, stvorena je nova aplikacija ReplyASAP koja zaključava telefon sve dok se na poruku ne odgovori. Tvorac aplikacije je Britanac Nik Herbert, ujedno i otac koji je došao na ideju za aplikaciju upravo zbog svog sina, koji mu se nije odgovarao na pozive i poruke, jer je stalno držao telefon utišan.

Princip rada aplikacije je sledeći, obe osobe moraju imati instaliranu aplikaciju i osoba koja šalje i osoba koja prima poruku. Otvorite aplikaciju, unesete poruku i pošaljete. Osobi koja prima poruku oglasi se veoma zvučan alarm i zaključa ekran, tako da se on otključava tek kada se na poruku odgovori.

Trenutno je dostupna samo za operativni sistem Android. Kada je reč o ceni poruke i aplikacije, u pitanju je besplatna poruka i aplikacija ukoliko se koristi samo za jednu osobu, ako je reč o više korisnika, plaća se.

(izvor: Telegraf)

Autor članka: M.T.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.