23:59časova

Popcorn Time – Besplatno gledanje filmova

Predstavljamo vam aplikaciju za lako gledanje filmova i TV serija u HD rezoluciji, sa prevodom potpuno besplatno.

Iako je aplikacija već godinama dostupna za preuzimanje, možda neko još uvek nije čuo ili je samo nije isprobao.

Popcorn Time je besplatan program za gledanje filmova i serija visokog kvaliteta putem bitTorrent protokola.

Popcorn Time vam pruža veliki izbor multimedijalnog sadržaja, a da bi ste gledali isti, potrebna vam je stabilna i  brza Internet konekcija.

Kada pokrenete program, biće vam prikazani svi dostupni filmovi i serije koje možete da sortirate po žanru, datumu, popularnosti i rejtingu. Tu je i opcija za pretraživanje po vašem unetom izrazu.

Po odabiru filma, možete da vidite njegov kratak opis i da pogledate trejler. Postoji mogućnost i da gledanje odredjenog filma odložite za kasnije tako što ćete ga dodati u bookmarks. U podešavanjima ovog programa možete da promenite jezik, temu, podesite veličinu fonta raspoloživog prevoda itd.

Filmove i serije možete gledati u live režimu (tokom skidanja fajla) ili možete da sačekate kompletno preuzimanje videa sa torrenta.

Popcorn Time je zasnovan na peer-to-peer tehnologiji,  što za vas znači da prilikom gledanja i skidanja sadžaja iz ovog programa vi ujedno učestvujete u daljem deljenju tog istog sadržaja.

Svim ljubiteljima filmova i serija toplo preporučujemo da isprobaju Popcorn Time kako bi se uverili u njegovu funkcionalnost.

Sistemska zahtevnost:

  • Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • Linux
  • Mac OSX 10.7 i novije verzije
  • Android 4.0.3 i novije verzije

Postoji više aplikacija koje se mogu preuzeti na internetu, isprobajte ih i odlučite koja vam se najviše sviđa i tu zadržite. Sve su funkcionalne, samo je stvar izbora i ukusa.

 Napomena: Proces preuzimanje i gledanje video materijala sa zaštićenim autorskim pravima je ilegalan. Koristite ovaj program na sopstvenu odgovornost. 

Autor članka: I.P.

Šta Vi MISLITE o ovome?

Polja označena * su obavezna i morate ih popuniti.