O nama

U želji da pospešimo duh zajedništva i olakšamo svakodnevni život pružajući laku dostupnost potrebnih informacija našim sugrađanima pokrenuli smo informativni portal „Moje naselje“.

Želja nam je da „Moje naselje“ postane Vaš komišija, koji će Vam omogućiti informacije na dlanu, zabavu i osećaj pripadnosti zajednici.  Nadamo se da ćemo to i postići. Naš portal se fokusira na dva beogradska naselja na levoj obali Dunava, Krnjaču i Kotež, i oni će biti tema našeg svakodnevnog izveštavanja. Međutim, nećemo zapostaviti ni vesti okolnih naselja, vesti grada niti ostale vesti društva koje su u interesu svih građana.

Portal, takođe, ima  društveno korisnu crtu, jer će o njemu biti rečima o temama i problemima koje pogađaju društvo u celini, o tome ćete više moći da pročitate u rubrici „Danas pričamo sa…“.

Poseban deo portala odvojili smo u želji da imate mogućnost da pratite naš rad, u pogledu naših projekata motivisani da promenimo loše strane naše zajednice u želji da Vas uključimo u naše aktivnosti i pospešimo osećaj pripadnosti jednoj većoj porodici, a to je NAŠE NASELJE.

 

LOGO

 

LOGO SA NASELJIMA