ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Приватност

Коришћењем ове интернет презентације пристајете на услове коришћења како су овде изнети:

mojenaselje.com прикупља податке које нам корисници добровољно доставе, води рачуна о приватности података корисника овог интернет сајта и неће уступати прикупљене податке трећим лицима.

Администрација „mojenaselje.com“ уложиће све разумне напоре да приватни подаци регистрованих корисника овог портала буду заштићени од крађе од стране трећих лица. Ипак, морате бити свесни да не постоје 100% сигурни или потпуно заштићени интернет портали, у свету дигиталног доба увек се воде борбе између оних који желе да заштите и оних који желе да пробију заштиту, те и поред наших напора да заштитимо приватне податке може десити да они падну у руке трећим лицима приликом хакерских упада.

У таквом случају администрација mojenaselje.com портала се у потпуности одриче одговорности за евентуално насталу штету или последичну штету проистеклу из таквог акта.

Уколико се не слажете са свим горе наведеним условима, молимо Вас немојте ни на који начин користити интернет портал mojenaselje.com и друге сервисе који се на њему нуде! Хвала!