ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Блокиран Зрењанински пут

Уколико сте јутрос успели да се пробијете до града Зрењанинским путем имали сте среће. Јутарњи шпиц понедељком више није једини проблем, блокаде саобраћаја су нови и још гори, посебно када је реч о нашим насељима.

Ова радна недеља почела је катастрофом у саобраћају, Зрењанински пут је још увек блокиран, стога уколико имате обавезе у граду, потребно је да кренете на посао, у школу или слично мораћете пронаћи алтернативни пут или пешачити.

Огромна колона возила која је тренутно заглављена на Зрењанинском путу у смеру ка граду не може преко Панчевачког моста који је скоро празан, јер је аутомобил попречен на раскрсници код улице Бранка Момирова и на тај начин блокира даљи саобраћај.

На друштвеним мрежама можете видети снимак, који ће такође ускоро бити постављен и на нашем yоу тубе каналу, у наставку чланка припремили смо Вам слике тренутног стања.

Надамо се да ће ускоро доћи до решења овог проблема, ми ћемо наставити да Вас извештавамо, останите уз нас и срећно у саобраћају (требаће Вам/нам).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *