ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Мушкарац синоћ покушао да изврши самоубиство скоком са Панчевачког моста

Права драма одвијала се синоћ на Панчевачком мосту.
Непознати мушкарац покушао је синоћ око 22 часа да изврши самоубиство скоком са Панчевачког моста, али је након получасовне драме одустао од ове намере.

Мушкарац се довезао колима до моста и прескочио ограду у намери да након тога скочи. Неко је убрзо позвао полицију, а све је ово приметио и Ренато Грбић, чувени херој са Дунава, који је у то време био на свом сплаву.

– Видео сам да мушкарац стоји на мосту и одмах сам рекао куму да кренемо у том смеру, иако је речна полиција већ стигла. Пуних 25 минута полиција је убеђивала мушкарца да се врати назад, али је он одбијао, но ипак на крају је поклекао и вратио се назад, а полиција га је увела у аутомобил и превезла га у болницу – прича за „Блиц“ Ренато Грбић.

Он додаје да је у данима када је вода оволико хладна сам скок у воду кобан, те је велика вероватноћа да не би успели да помогну човеку да је скочио.

– Сада је вода ледена, има само четири степена, па да је скочио, то би био велики шок за организам и вероватно не би испливао. Срећом сада је све завршено како треба и надамо се да овакве идеје више ником неће падати на памет – додаје Ренато.

наче Ренато Грбић (55) је надалеко познат алас који је до сада спасао чак 30 особа од покушаја самоубиства скоком са Панчевачког моста у Дунав. Према његовим речима на овакав потез најчешће се одлучују младе особе, а последњи пут је у октобру прошле године спасао живот младићу од 28 година.

(извор: Блиц)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *