ћирилица / latinica
Чет, 26. јул 2018.

Крњача информативни портал

Све вести везане за градско насеље Крњача

Општина Палилула обележила славу Марковдан, признање додељено нашој суграђанки

Градска општина Палилула обележила је крсну славу Марковдан јутарњом литургијом у Цркви Светог Марка коју је служило свештенство са владикама и пригодним програмом у Центру за културу „Влада Дивљан“.

Председник општине Палилула Александар Јовичић је захвалио гостима што су дошли да увеличају славу и упутио честитке свим грађанима који славе Марковдан.

-Мислим да из дана у дан показујемо да ће општина Палилула бити боље место за живот и да се нећемо сутра постидети пред генерацијама које долазе, да ћемо им оставити здраве темеље да могу да надограђују нашу општину, наш град и нашу земљу – рекао је Јовичић.

Поводом обележавања Марковдана Јовичић је уручио јубиларне награде запосленима за рад проведен у Градској општини Палилула и признања општине Палилула појединцима и организацијама у области заштите и безбедности.

Значке у области заштите и безбедности добили су Ђаковић Мића помоћник командира Полицијске испоставе Борча, Миодраг Иветић, председник ДВД Палилула и Јелена Сладојевић, координатор ЦК Палилула. Плакете су додељене ДВД Борча за 120 година постојања и организацији РВС Палилула за 70 година рада.

У програму је учествовао хор студената Православног богословског факултета Универзитета у Београду, који је химном Боже правде отворио свечаност и отпевао неколико старих српских народних песама.

Овом приликом екипа портала честита нашој Јелени на признању које је добила од општине Палилула.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *